Кропачов розповів, чому “Труффальдіно” Герус створює йому негативний імідж

Бізнесмен і власник групи “Укрдонівест” Віталій Кропачов розповів в інтерв’ю виданню “Олігарх” від кого приїздив до нього з пропозиціями щодо “Центренерго” глава комітету ВР з питань енергетики та ЖКП Андрій Герус і що відбулося далі.

На думку Кропачова, сьогодні “українську вугільну галузь вбивають, як вбивають і всю енергетику. До приходу «фахівців» таких проблем, як зараз, не було”.

“Герус метушиться, щось декларує, створює масу інформаційного контенту, але фактично він працює не для держави. Принаймні, не для України. Пам’ятаєте фільм «Труффальдіно з Бергамо», де Райкін грав слугу двох панів? Так само і Герус. Він «зрозумілий менеджмент» певних бізнес-структур і йому треба бути в пулі президента. Ми зустрічалися з ним три рази. Мені з ним все давно зрозуміло”, – зазначив Віталій Кропачов.

На запитання чи не триває щодо нього «шалений антагонізм» (кілька місяців тому бізнесмен заявив: «я створив такі умови, що навіть якщо стосовно мене почнеться шалений антагонізм, мій бізнес буде працювати в вільному режимі»),  Кропачов відповів:

“Знаю, що на різних нарадах він багато чого говорив на мою адресу. Коли Герус приїхав до мене з пропозиціями щодо роботи «Центренерго» від «зрозумілого менеджменту зрозумілої бізнес-групи», я відповів: «Хлопці, цього не буде». І він почав планомірну «роботу» зі створення мого негативного іміджу. Ось цей «антагонізм» – заслуга безпосередньо нашого Труффальдіно. Він не отримав бажаного, образився і тепер всюди розповідає, який я негідник”.

⚡️ Читайте нас у Twitter, Facebook та Telegram